DESPRE ROSOCIAL MEDIA

RoSocial Media a fost fondat cu o singur scop. Acesta fiind, sa ajutam afacerile mici si mari in dezvoltarea lor.
Pentru o lunga perioada de timp am oferit serviciile noastre de tip exclusivist fara o mare expunere a afacerii noastre, de aceea in acest an am decis ca serviciile noastre sa fie oferite unui public mai larg prin intermediul website-ului nostru.

Echipa Noastra este formata dintr-un grup de specialisti in marketing si analisti ai retelelor de socializare. Experienta noastra de 6+ ani in platformele de social media ne-a ajutat in a descoperi una dintre cele mai buna metode prin care afacerea ta sa creasca fara prea multi bani cheltuiti sau fara prea multe compromisuri.

Useri din Romania - Baza noastra de date este formata din useri cu profile reale din Romania. Intre noi "RoSocial Media" este incheiat un acord de confidentialitate cu toti userii din baza noastra de date pentru a oferii un plus de anonimitate afacerii dvs.

Daca doresti sa faci parte din echipa RoSocial Media aplica aici >

Ne dorim un parteneriat cu potentialii nostrii clienti de lunga durata. Noi cei de la RoSocial Media tratam totul cu o seriozitate si profesionalism la cele mai inalte standarde.