TERMENI SI CONDITII

La autentificare si prin folosirea acestui website, numit in continuare Site vei accepta termenii si conditiile de mai jos, motiv pentru care te rugam sa le citesti cu atentie!

Date de identificare Societate:

S.C. Codescript Animus SRL este o societate juridica, legal constituita conform prevederilor legale romane, cu sediul social in Judetul Constanta, Oras Constanta, Badea Cartan K4.

Inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj sub nr. J13/2923/2016, avand Codul Unic de Inregistrare: 36856811, atribut fiscal RO, cont bancar RO88BTRLRONCRT0377766901, deschis la Banca Transilvania, adresa de posta electronica: contact@rosocial.ro, numit in continuare Societatea.

Definitii:

Utilizator/Client: reprezinta persoana care acceseaza Site-ul www.rosocial.ro , in scopuri private sau profesionale si/sau care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, initiand si finalizand o comanda.

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Societatii S.C. Codescript Animus SRL

Comanda: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre Client, ce intervine ca forma de comunicare intre Societate si Client, prin selectarea de servicii de catre Client din cadrul celor comercializate de catre Societate.

Conditii de utilizare: Utilizatorii/Clientii acestui Site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare expuse mai jos. Prezentul “Termeni si conditii” sunt prevederi minimale aplicabile, utilizarea Site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Derularea operatiunilor de vanzare prin Site

Comanda/confirmarea comenzii

Prin lansarea unei Comenzi pe Site, Clientul este de acord cu forma de comunicare prin mail, prin care Societatea isi deruleaza operatiunile pe Site.

Daca Societatea confirma executarea unei Comenzi, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Primirea si inregistrarea Comenzii de catre Societate in prima etapa se face prin e-mail. Comanda se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica prin e-mail, care include numarul comenzii, datele de livrare, numarul facturii, valoarea totala a comenzii.

Societatea nu considera in niciun moment o Comanda neconfirmata ca avand valoarea unei comenzi confirmate. In acest caz, obligatia de livrare a Societati se naste odata cu confirmarea electronica prin e-mail trimisa catre Client, care contine informatiile comenzii finalizate ,numarul comenzii, datele de livrare, numarul facturii, valoarea totala a comenzii si numarul coletului expediat.

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza relatiei intre Societate si Client.

Obiectul Comenzii il constituie serviciile Societatii cu privire la care Clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei Comenzi pe Site, confirmata de catre Societate. Serviciile au caracteristicile mentionate de catre Societate pe Site.

Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor/imaginilor expuse pe Site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii. De asemenea, unele caracteristici ale produselor prezentate pe Site, pot fi modificate de catre Societate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa Societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Promotiile/ofertele prezentate pe Site sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pretul

Pretul serviciilor este acela mentionat pe Site. Pretul poate fi modificat de catre Societate, in orice moment, fara preaviz. Modificarea pretului nu se aplica acelor produse, ce au fost comandate de catre Client la un anume pret si care au fost confirmate de catre Societate la acelasi pret.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Societatea atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Societatea va informa Clientul asupra pretului corect, Clientul avand posibilitatea in acest caz, fie sa-si mentina comanda, fie sa renunte la acesta, infomand Societatea in acest sens.

Societatea emite factura in care sunt enumerate serviciile comandate, pretul acestora. Cu acceptarea acestor Conditii de utilizare, Utilizatorul isi exprima acordul sa primeasca facturi pe email.

F. Contract

Contractul de vanzare-cumparare la distanta intre SOCIETATE si utilizator, se considera incheiat in momentul confirmarii comenzii concrete de catre SOCIETATE. La efectuarea comenzii, clientul primeste confirmarea acesteia prin e-mail. Inainte de expedierea serviciului comandat, SOCIETATEA are dreptul sa contacteze clientul la numarul de telefon indicat, in privinta precizarii detaliilor comenzii.

SOCIETATEA nu raspunde, pentru nelivrarea comenzii in cazurile, in care utilizatorul a indicat date personale false, incomplete si/sau inexacte, inclusiv cand a mentionat adresa sau numarul de telefon incomplete, inexacte sau fictive.

Utilizatorul are obligatia, sa pastreze confidentialitatea numelui de utilizator si parola. Orice comanda trimisa prin magazinul on-line va fi considerata, de catre SOCIETATE valabila, daca au fost folosite nume de utilizator si parola, pe care sistemul le considera valabile, indiferent daca acestea au fost folosite de catre alta persoana, diferita de titular.

Metode de livrare si plata

Livrarea

Serviciul comandat va fi livrat cu succes in termen de maxim 7 zile si se va prezenta dovada serviciului prestat pe email-ul utilizatorului.

Livrarea produselor catre Client se va face in decurs de 2-7 zile lucratoare de la data confirmarii in format electronic de catre Societate. Pentru produsele ce nu pot fi livrate in acest termen, se acorda un termen suplimentar pentru livrare stabilit de comun acord cu Clientul, care nu va depasi 30 de zile. In situatia in care produsele nu pot fi livrate nici in cadrul acestui termen suplimentar, Clientul are dreptul la retragere, renuntand la produsele comandate de la Societate. In acest caz Societatea fiind exonerata, in acest caz, de la plata oricarei eventuale daune datorate Clientului.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prevederile cu privire la metodele de livrare a produselor. In mod unilateral, la propria discretie, dar nu inainte de a anunta clientii cu privire la acest aspect, cu minim 2 zile inainte de intrarea in vigoare a oricarei modificari in acest sens.

Modalitatea de plata

1. Prin Card Bancar furnizat și certificat de STRIPE, prin card bancar personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa, Mastercard, American Express, Discover and Diners, China UnionPay, JCB, Cartes Bancaires, Interac. Plata se realizeaza intr-un mediu securizat 3D conform ultimelor standarde europene.

2. Prin Transfer Bancar in contul RO88BTRLRONCRT0377766901 detinut de SC Codescript Animus SRL. Procesarea comenzii se va face dupa primirea platii! Va rugam sa specificatii Numele Utilizatorului in detaliile platii! Depunerea si solutionarea reclamatiilor

Clientul poate sa depuna reclamatiile sale legate de serviciile sau produsele oferite de Societate atat prin scris cat si prin telefon. Reclamatiile se pot depune la adresa postala: S.C. Codescript Animus SRL la adresa postala electronica: contact@rosocial.ro.

Societatea va raspunde Clientului in termen de 5 zile lucratoare de la primirea reclamatiilor si va face tot posibilul pentru solutionarea reclamatiei Clientului.

Termene de livrare

Livrarea produselor catre Client se va face in decurs de 2-5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii prin e-mail. Pentru produsele ce nu pot fi livrate in acest termen, se acorda un termen suplimentar pentru livrare stabilit de comun acord cu Clientul, care nu va depasi 30 de zile. In situatia in care produsele nu pot fi livrate nici in cadrul acestui termen suplimentar, Clientul are dreptul la retragere, renuntand la produsele comandate de la Societate. In acest caz Societatea fiind exonerata, in acest caz, de la plata oricarei eventuale daune datorate Clientului.

Societatea, in cazul in care nu poate executa presta comanda motivat de datorita faptul ca produsul nu este/nu mai este disponibil, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate. Clientul poate solicita livrarea comenzii cu produsele confirmate de catre Societate fara cresterea taxei initiale de transport, poate inlocui produsul comandat cu un alt produs sau poate anula comanda.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Societatea va anunta Clientul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Societatea primeste informatii eronate legate de livrarea produselor, Societatea poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere incalcare a obligatiilor sale, sau poate stabili un nou termen de onorare a Comenzii.

Politica Retur

Clientul are dreptul la returnarea totala a sumei achitate doar cand serviciul nu a fost inca implementat. Daca serviciul este in curs de procesare iar serviciul este implementat in perioada cand clientul doreste returnarea sumei returnarea sumei numai este posibila. In cazul in care clientul s-a razgandit inainte de a fi serviciul implementat va rugam sa specificati urmatoarele in email-ul trimis de dvs. catre noi. – Nume beneficiar comanda

– Numarul comenzii

– Cont bancar IBAN (in cazul in care ati platit ramburs la curier)

– Data completarii formularului

– Un numar de telefon unde puteti fi contactat in caz de nevoie.

Va rugam sa specificati la informatii suplimentare numarul comenzii cand faceti returul.

Va rugam sa asteptati pana la 14 zile lucratoare din momentul in care echipa rosocial.ro a primit solicitarea dvs. , ca banii sa apara in contul dvs. bancar.

Raspunderea Societatii

Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere suferita de catre Client in situatia in care aceasta respecta prevederile prezentei termeni si conditii. Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri de pe Site.

Societatea nu este responsabila pentru daunele directe si/sau indirecte de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi in baza prezentei termeni si conditii pentru situatia in care isi indeplineste toate obligatiile rezultate din acesta. Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru daune directe si/sau indirecte care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produselor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora dupa livrare.

Societatea respecta in relatia sa cu Clientul prevederile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora.

Reclamatiile privind deficientele defectele produsului/produselor achizitionate pot fi facute la urmatoarea adresa de e-mail:contact@rosocial.ro.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea/executarea cu intarziere/executarea necorespunzatoare a obligatiilor sale, daca o astfel de executare/neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, asa cum este acesta reglementat de legislatia in vigoare.

Legea aplicabila – jurisdictia

Prezentul termeni si conditii sunt supuse legii romane. Eventualele litigii aparute intre Societate si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Cluj-Napoca.

Drepturi de proprietate intelectuala Toate materialele integrate in acest Site sunt proprietatea intelectuala exclusiva a Societatii. Totusi, paginile complete ale Site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor anterior mentionate, Societatea poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizatoare de ecran sau alte programe utilitare din Site.

Iti multumim!

Echipa RoSocial Media